SAMTAL & WORKSHOP I STOCKHOLM

Efter föreställningarna på Kilen på Kulturhuset Stadsteatern håller vi samtal och en workshop. Välkomna!

Torsdag:

Efterföljande samtal i samarbete med Centrum för mångvetenskaplig forskning om rasism (CEMFOR, Uppsala Universitet). Medverkande: Irene Molina, Mattias Gardell och Leandro Schclarek Mulinari, doktorand i kriminologi på Stockholms universitet.

Fredag:

Efterföljande samtal om aktivism. Moderator: Nasim Aghili

INSTÄLLT Lördag:

Demonstrationsworkshop med SUF (Syndikalistiska ungdomsförbundet). Begränsad antal deltagare. Föranmälan krävs till shoresh@madder.se. Workshopen börjar efter föreställningen och är 90 minuter.

Om workshopen:

Som politiskt aktiv får man lära sig mycket på egen hand med trial and error. Vi tycker att det är dumt att det ska vara så och har därför satt ihop en workshop som samlar aktivisterfarenheter från blockader, aktioner och annan politisk kamp i det offentliga rummet. En workshop om att demonstrera, för dig som aldrig demonstrerat förut eller kanske gått på några demonstrationer innan. Vi går igenom och lär oss tillsammans om förberedelser, vad som är bra att tänka på innan, under och efter demonstrationen och vilka lagar som finns att förhålla sig till. Teori och diskussion kombineras med fysiska övningar baserade på några scenarion som kan uppstå.